Idea për krijimin e një biznesi të tillë lindi në vitin 1997, pas një eksperience disa vjeçare në një nga pastiçeritë më të njohura të Greqisë duke njohur nga afër mjeshtërinë e përgatitjes së ëmbëlsirave dhe duke e kthyer atë në një art të vërtetë.Të ndërtosh një urë duke u nisur vetëm nga një gur është shumë e vështirë por jo e pamundur. Brenda pak viteve ndërmarrja jonë e vogël është kthyer në një nga më të njohurat dhe më modernet në tregun e brumrave dhe ëmbëlsirave në qytetin e Tiranës.Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e njerëzve të afërt që me profesionalizmin e tyre kanë arritur të mbajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe ruajtjes së një niveli të lartë të kënaqësisë në klientët tanë.

Rruga "Asdreni"
Rruga Medar Shtylla

https://www.instagram.com/pasticeri_nefeli/

067 208 6620