Pastiçeri Leonora ka filluar aktivitetin në vitin 2004. Fillimisht aktiviteti përfshinte prodhim buke në Bistricë, më pas në 2011 u zgjerua me një larmi të gjerë produktesh në prodhim buke dhe pastiçerie në qytetin e Sarandës. Duke pare kërkesat e shumta dhe ecurinë e biznesit aktual, në vitin 2015 u hapën dy filiale të reja.

Rruga Lefter Talo, Lagjja Nr.1, Sarandë

https://www.instagram.com/pasticeri_leonora_official/

069 3346 260