Pastiçeri “Bleta” hapi dyert në vitin 1998, si një biznes i vogël familjar në qytetin e Roskovecit. Falë punës e përkushtimit, brenda pak vitesh “Bleta”, u kthye në një logo lider në fushën e prodhimit të ëmbelsirave dhe jo vetëm, duke krijuar një rrjet biznesesh edhe në Fier.

Prodhime tradicionale e ato të teknikave më moderne, përdoren nga mjeshtrat e Pastiçeri “Bleta” në torta, pasta, amareta, cokollata e dhjetra produkte të tjera.

Duke parë kërkesat në rritje të klientëve, “Bleta”, shtoi në linjën e saj te produkteve edhe shumëllojshmërine e prodhimeve të brumit.

Selektuar me kujdes, në “Bleta” prodhohen bukë e produkte të tjera brumi, edhe për konsumatorë me probleme të ndryshme shëndetësore.

Rrjetit të Pastiçerive “Bleta”, gjatë kohëve të fundit i është shtuat “Bleta Premium”, një njësi shërbimi e vendosur në qendër të qytetit te Fierit. Me hapjen e kësaj pike, gamës së shërbimeve i janë shtuar edhe gatimet tradicionale e ato bashkëkohore, shërbimi deliveri e katering, ndërsa në katin e dytë të biznesit, një bar me parametra bashkëkohor, i përshtatshem edhe për oganizimin e festave dhe eventeve familjare.

Me synimin për te ecur perpara, e me objektiv primar cilesine dhe sherbimin ndaj klientit, “Bleta”, eshte vleresuar ne dhjetra konkurse brenda e jashte vendit, duke na bere krenar per logon qe mbajme.

Pasticeri “Bleta” hapi dyert ne vitin 1998, si nje biznes i vogel familjar ne qytetin e Roskovecit. Fale punes e perkushtimit, brenda pak vitesh “Bleta”, u kthye ne nje logo lider ne fushen e prodhimit te embelsirave dhe jo vetem, duke krijuar nje rrjet biznesesh edhe ne Fier.

Prodhime tradicionale e ato te teknikave me moderne, perdoren nga mjeshtrat e Pasticeri “Bleta” ne torta, pasta, amareta, cokollata e dhjetra produkte te tjera.

Duke pare kerkesat ne rritje te klienteve, “Bleta”, shtoi ne linjen e saj te produkteve edhe shumellojshmerine e prodhimeve te brumit.

Selektuar me kujdes, ne “Bleta” prodhohen buke e produkte te tjera brumi, edhe per konsumatore me probleme te ndryshme shendetesore.

Rrjetit te Pasticerive “Bleta”, gjate koheve te fundit i eshte shtuat “Bleta Premium”, nje njesi sherbimi e vendosur ne qender te qytetit te Fierit. Me hapjen e kesaj pike, games se sherbimeve i jane shtuar edhe gatimet tradicionele e ato bashkekohore, sherbimi deliveri e katering, ndersa ne katin e dyte te biznesit, nje bar me parametra bashkekohor, i pershtatshem edhe per oganizimin e festave dhe eventeve familjare.

Me synimin per te ecur perpara, e me objektiv primar cilesine dhe sherbimin ndaj klientit, “Bleta”, eshte vleresuar ne dhjetra konkurse brenda e jashte vendit, duke na bere krenar per logon qe mbajme.

Lagjja Nr.1, Roskovec
Rruga : Jakov Xoxa, Lagjja “Liri”, Fier
Rruga : Rauf Nallbani, Lagjja “Apollonia”, Fier
Rruga "Brigada e 11 Sulmuese" ,Lagjja “Apollonia”, Fier
Bleta Premium Rruga : Rauf Nallbani (IshTurizmi) Fier

https://www.instagram.com/pasticeribleta/

068 2099 684