Prodhime brumi, ëmbëlsirash, pastiçeri dhe nënprodukte të tyre, duke përfshire ambalazhimin, tregtimin dhe kateringun.

Rruga "Qazim Murtini", 3401, Pallati nr.61 (kati i parë), Librazhd

068 2299 3111