Piktura dhe Vizatime te punuara nga artistja Aida Çepani me metoda te ndryshme ku perfshihen teknikat e piktures me bojra vaji, bojra uji, laps apo rapidograf. Tema e ketyre veprave jane peizazhe te qytetit te Sarandes, natyra te qeta, veshje tradicionale shqipetare dhe portrete. Pikturat vijne ne permasa te ndryshme dhe ne materiale te ndryshme si: beze, kanavace, derrase dhe leter karton.

Abedin Dino, Qyteti: Sarandë

peneli.lapsi.dhe.rapidi

067 53 31 454 / 067 55 47 129