Idea për krijimin e një biznesi të tillë lindi në vitin 1997, pas një eksperience disa vjeçare në një nga pastiçeritë më të njohura të Greqisë duke njohur nga afër mjeshtërinë e përgatitjes së ëmbëlsirave dhe duke e kthyer atë në një art të vërtetë.Të ndërtosh një urë duke u nisur vetëm nga një gur është shumë e vështirë por jo e pamundur. Brenda pak viteve ndërmarrja jonë e vogël është kthyer në një nga më të njohurat dhe më modernet në tregun e brumrave dhe ëmbëlsirave në qytetin e Tiranës.Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e njerëzve të afërt që me profesionalizmin e tyre kanë arritur të mbajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe ruajtjes së një niveli të lartë të kënaqësisë në klientët tanë.
image