PASTICERI ”BLETA”

 

Pasticeri “Bleta” hapi dyert ne vitin 1998, si nje biznes i vogel familjar ne qytetin e
Roskovecit. Fale punes e perkushtimit, brenda pak vitesh “Bleta”, u kthye ne nje logo
lider ne fushen e prodhimit te embelsirave dhe jo vetem, duke krijuar nje rrjet biznesesh
edhe ne Fier.
Prodhime tradicionale e ato te teknikave me moderne, perdoren nga mjeshtrat e
Pasticeri “Bleta” ne torta, pasta, amareta, cokollata e dhjetra produkte te tjera.
Duke pare kerkesat ne rritje te klienteve, “Bleta”, shtoi ne linjen e saj te produkteve
edhe shumellojshmerine e prodhimeve te brumit.
Selektuar me kujdes, ne “Bleta” prodhohen buke e produkte te tjera brumi, edhe per
konsumatore me probleme te ndryshme shendetesore.
Rrjetit te Pasticerive “Bleta”, gjate koheve te fundit i eshte shtuat “Bleta Premium”, nje
njesi sherbimi e vendosur ne qender te qytetit te Fierit. Me hapjen e kesaj pike, games
se sherbimeve i jane shtuar edhe gatimet tradicionele e ato bashkekohore, sherbimi
deliveri e katering, ndersa ne katin e dyte te biznesit, nje bar me parametra
bashkekohor, i pershtatshem edhe per oganizimin e festave dhe eventeve familjare.

Me synimin per te ecur perpara, e me objektiv primar cilesine dhe sherbimin ndaj
klientit, “Bleta”, eshte vleresuar ne dhjetra konkurse brenda e jashte vendit, duke na
bere krenar per logon qe mbajme.

image