Qilima Tradicional Zana Hoxha

 

Prej me shume se 25 vitesh, punojme qilimat ne tezgjah. Ajo cfare kam hasur gjate ketyre viteve ka qene dashuria qe kane Shqiptaret per traditen e gjysherve te tyre. Kenaqesia me e madhe e imja ka qene te ja mesoj kete pune vajzes time dhe mbesave te mia.
Jemi perpjekur te ruajme menyren tradicionale cdo etape te punimit te tyre.
Materiali i qilimave eshte leshi i deles i perpunuar ne menyren tradicionale pa ja humbur vetite e tij te mrekullueshme.
Do te punojme , do te ruajme dhe do te shpalosim gjithmone traditen.

image