Furrë Buke dhe Pastiçeri George W. Bush

 

Furre Buke dhe Pasticeri George W. Bush eshte furra me historike ne Shqiperi e vizituar nga vete Ish – Presidenti i Shteteve te Bashkuara te Amerikes George W. Bush.
Ne ofrojme nje game te gjere produktesh ne te cilat jemi te specializuar si lloje te ndryshme buke, torta dhe embelsira, akullore.

image