Kompania ARJOLI, specialiste në pergatitjen e ëmbelsirave dhe akulloreve, e zhvillon aktivitetin e saj qysh nga viti 1994 dhe gjeneron në tregjet shqiptare në një rrjet kapilar. Motivuar nga tradita, me një cilësi të lartë dhe sherbim stafi te kualifikuar, misioni i saj është është të ofroje ëmbelsira dhe akullore te shijshme dhe te fresketa nën një atmosferë vërtetë mikpritëse

image