“Borova Salon” është një sallon me 26 vjet eksperiencë në stilimin e flokëve dhe jo vetëm. Ardi Borova ka sjellë gjithmonë tendencat më të fundit në Shqipëri, si dhe ka përcjellë gjithmonë një frymë të re dhe moderne në botën e parukerisë, make up, dhe estetikës.

Jemi shumë krenarë për punën e ngritur ndër vite, ku kemi ndërthur me shumë pasion dhe kujdes produktet më të mira me stilistët më të talentuar, gjë e cila na bën të kemi gjithmonë klientë të lumtur. Vëmendja ndaj çdo detaji dhe impenjimi për të sjellë tek çdo klinet një stil të ri dhe ide të reja, bën që klientët tanë të kenë një eksperiencë unike në “Borova Salon”.

Misioni ynë kryesor ka qenë dhe vazhdon të jetë, produkte cilësore, shërbim cilësor, dhe ide te reja që përshtaten më së miri me kërkesën e klientit. Kjo na ka bërë të jemi më të mirët gjatë gjithë këtyre viteve punë, në fushën e parukerisë, make-up artist, dhe estetikës, dhe të jemi vendi i duhur për këdo që kërkon trendet më të fundit dhe një shërbim ekselent.

image