Na kontaktoni

  Adresa

  Tel/fax: +35542204272
  Tel/Fax: +35542204270
  Mob: +355 682082666

  Bulevardi Bajram Curri,
  Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana/ Albania